Depozit Haine

Second-Hand

Motive reale pentru care ai alege haine second hand

1) Pentru ca economisesti sume importante de bani
Acesta este unul din cele mai evidente motive pentru care ti-ai face cumparaturi dintr-un magazin second-hand.
Pentru aceeasi suma de bani pe care ai cheltui-o intr-un magazin obisnuit, poti sa cumperi mai multe produse second-hand.

2) Poti sa adopti un stil vintage/hipster
Intr-un magazin second-hand poti sa gasesti atat haine in trend/tendinte actuale dar si haine retro pe care sa le adaptezi stilului tau si sa iti creezi tinute unice si inedite. Daca iti place stilul vintage, nu ezita sa vizitezi magazinele second-hand si sa cauti acele piese care vor completa tinuta ta. Poate fi o curea, o geanta sau o pereche de pantofi second-hand, care vor complimenta vestimentatia ta.

3) Branduri scumpe la preturi accesibile
Cumparand dintr-un magazin second-hand, ai ocazia sa achizitionezi imbracaminte sau alte accesorii fashion de la branduri cunoscute la preturi mult mai accesibile pe care daca le-ai cumpara noi, ai cheltui mult mai multi bani.

4) Poti fi unic/unica
De cele mai multe ori, intr-un shop second hand gasesti piese de vestimentatie sau accesorii unicat, motiv pentru care nu ai de ce sa iti faci griji ca tu si colega/coleg de birou s-ar putea sa aveti aceeasi rochie cumparata dintr-un mall.

5) Contribui la ecologizarea lumii in care traim
Cele mai multe haine care se gasesc in mall-uri sunt create de oameni din tari sarace in conditii de munca extreme. Pe langa oameni prost platiti si obligati la programe de lucru inuman, se polueaza mediul foarte mult prin prelucrarea fibrelor textile, vopsirea acestora iar apoi pentru transportarea marfurilor in tarile occidentale. Schimbarea comportamentului consumatorilor va determina companiile de retail sa isi schimbe strategia, astfel incat tari ca India sau Bangladesh sa nu mai fie exploatate pana la epuizare.

Cumparand haine din depozitul nostru, beneficiezi de toate avantajele enumerate mai sus si contribui impreuna cu milioane de alti oameni la a face lumea in care traim un loc mai bun.

Categorii