Depozit Haine

Second-Hand

Reciclarea se refera si la reintroducerea hainelor second-hand (pe care nu mai le folosim) in circuitul de utilizare.

Societatea in care traim si in care moda a devenit ceva atat de important, ne indeamna la cosumerism, un termen tot mai frecvent folosit in ultima vreme, dar care s-ar putea sa nu insemne mare lucru pentru majoritatea oamenilor. Pentru ca avem tendina sa neglijam sau sa ignoram total impactul consumerismului asupra mediului inconjurator, sute si mii de tone de haine si alte materiale textile se transforma anual in deseuri care trebuiesc neutralizate, multe dintre ele folosite foarte putin iar alte chiar nefolosite.

Aici intervin depozitele second-hand de haine care incearca sa reintroduca aceste haine si bunuri in circuitul de consum.

Daca aceste bunuri pot fi utilizate, se colecteaza,  se igienizeaza si ajung in depozitele second-hand din tarile vestice iar noi ne ocupam cu importul acestora si distributia lor in Romania.

In ultima instanta, aceste haine sau bunuri textile, care nu sunt vandute si nu pot fi folosite sunt ridicate de catre o alta companie cu care avem incheiat un contract si care le va recicla sau neutraliza, dupa caz.